Nyheder
Fjernvarme i Poulstrup
processed-6b0f76e3-71ae-4a2c-b210-26e2f5eff145_GDVh6TNZ.jpeg

Vrå Varmeværk er nu tæt på at kunne præsentere en mulighed for at Poulstrups husstande kan komme på fjernvarme. 

 

Vi har en beregning på hvad det vil koste for etablering, men vi har i samarbejde med Hjørring kommune arbejdet på en økonomisk model, som vil hjælpe den enkelte husejer så man vil kunne komme på fjernvarmen for et mindre startbeløb. Det har vi vurderet vil være vigtigt for at projektet kan opnå det antal bindende tilkendegivelser som er en nødvendighed for at gå i gang med etablering. 

 

Vi er i dialog med Vrejlev Bio Energi om udnyttelse af kommende overskudsvarme herfra og Sparekassen Danmark er i gang med at kigge på en mulig finansieringsmulighed for den enkelte Poulstrup borger. 

 

En lokal investor har vist interesse for at etablere transmissionsledning, så Vrå Varmeværk ikke skal ud i en større investering for at kunne forsyne Poulstrup. En forudsætning for at kunne levere varme til Poulstrup er nemlig at Vrå Varmeværk skaffer en ekstra kapacitet i vinterhalvåret. Det bliver muligt gennem samarbejdet med Grøngas Vrå som har planer for udvidelse og dermed mere overskudsvarme, og med de nye planer som Vrejlev Bio Energi har, er forudsætningerne til stede. 

 

Men det kræver at der er stor tilslutning fra starten for at gå videre med projektet.

 

Hjørring kommune indkalder i løbet af de kommende uger til et møde for at orientere om projektet. 

 

Varme hilsner til Poulstrup

Vrå Varmeværk 

https://www.vraa-varmevaerk.dk/

Nyheder
Trygfonden har doneret hjertestarterskab i Poulstrup
Hjertestarter.jpeg

I Poulstrup har man to hjertestartere, der er tilgængelige døgnet rundt. Den ene sidder ved Poulstrup Autoværksted, Hovedgaden 70 og den anden sidder udvendigt ved indgangen til Poulstrup Hallen, Poulstrup Skolevej 5.

Hjertestarterskabet ved hallen havde desværre været udsat for utilgiveligt hærværk, og et nyt hjertestarterskab koster ca. 9.000 kr. da det både skal kunne køle om sommeren og varme om vinteren, så hjertestarteren altid er i topform og klar til brug.

Da det var en stor og uventet udgift sendte halbestyrelsen en ansøgning til TrygFonden, og vi blev rigtig glade da vi fik positivt svar på ansøgningen.

Det nye hjertestarterskab er allerede sat op og samtidig er selve hjertestarteren netop blevet tjekket og klargjort med nye stødpuder, så den er klar, hvis der bliver brug for den. 

I Poulstrup har vi en skøn flok hjerteløbere, som altid er klar til at rykke ud med hjertestarteren, hvis der er brug for det. 

Tak til hjerteløberne, og tusind tak til TrygFonden for det nye flotte hjertestarterskab i Poulstrup.

Husk du altid kan finde nærmeste hjertestarter på www.hjertestarter.dk 

Henrik Hansen, Poulstrup Hallen

Nyheder
Motion for pensionister og efterlønnere
Motion -22.jpg

Hver tirsdag kl. 10.00 er der mulighed for motion for pensionister og efterlønnere i Poulstrup Motionscenter i Poulstrup Hallen, Poulstrup Skolevej 5, Poulstrup, 9760 Vrå.

 

Per Hansen fra Poulstrup har lovet, at være tovholder og alle pensionister og efterlønnere er velkommen. Det koster 15 kr. pr. gang, at deltage i det sunde tiltag.

 

Kom og vær med hver tirsdag kl. 10 – 11. Motion giver god energi og et smil på læben.