Nyheder

AFLYST Generalforsamling AFLYST

Poulstrup Vandværk aflyser, pga corona-virus, afholdelse af den årlige generalforsamling, som skulle være afholdt d.30.03.
Bestyrelsens beslutning om at aflyse, beror på en Force majeure lignende situation, og er dermed berrettiget til at bryde med vedtægterne.
Ny indkaldelse til afholdelse af generalforsamling, følger når situationen igen tillader det.
Del meget gerne denne information med naboer mfl. Giver dette anledning til spørgsmål, kan formanden Carsten Krøgholt kontaktes på tlf. 4059 3731.
Mvh Bestyrelsen

Cross Dance i Poulstrup Hallen

Nu starter efterårssæsonen med Cross Dance i Poulstrup Hallen, og det er med Karina Kristensen som instruktør. Cross Dance er en dance/fitness time med moduler på kryds og tværs – deraf navnet “Cross Dance”.

 

Karina Kristensen garanterer, at sveden vil dryppe fra deltagernes pande, samtidig med der vil være masser af smil, energi og overskud, som ryger direkte ind på kontoen, og hun fortæller desuden, at stemningen vil nå kogepunktet, ligesom den gode musik gør, at man simpelthen ikke kan stå stille. En Cross Dance time er modulopbygget, så man både kommer omkring Dance, Bodytoning og Cardio. Det vil sige, hele kroppen bliver trænet på de 60 min. en Cross Dance time varer, helt uden brug af redskaber, fortsætter Karina Kristensen.
I modulerne er der koblet et element fra de latinamerikanske danse ind, som samba, rumba, pasodoble eller jive. Koreografierne på en Cross Dance time er forholdsvis simple, med andre ord: ”Keep It Simple!!” – og alle kan derfor være med til Cross Dance.

Cross Dance foregår i Poulstrup Hallen, Poulstrup Skolevej 5, Poulstrup, hver tirsdag fra kl. 18.30-19.30. Sæsonen varer fra 18. september til og med d. 18. december, og kun afbrudt af ferie i uge 42. Tilmelding skal ske på idrætsforeningens hjemmeside www.pv81.dk

Motion for pensionister og efterlønnere i Poulstrup

Alle tirsdage  kl. 10,  er der mulighed for masser af motion for pensionister og efterlønnere i Poulstrup Motionscenter, der ligger i Poulstrup Hallen, Poulstrup Skolevej 5, Poulstrup, 9760 Vrå. 

Per Hansen fra Poulstrup har lovet, at være tovholder og holdleder, og han vil stå for opvarmningen, hvorefter der kan trænes i motionscenteret. 

Alle pensionister og efterlønnere er velkommen og det koster 15 kr. pr. gang, at deltage i det sunde tiltag. 

Kom og vær med hver tirsdag kl. 10 – motion giver god energi og et smil på læben. HH

Please reload

Kommende begivenheder