top of page
Hvad er Multinetværket

Poulstrup har 500 indbyggere og er den sydligste landsby i Hjørring kommune. Byen er opstået omkring Vendsyssels første andelsmejeri, der startede i 1896.

 

Mange foreninger opstod og samlingsstedet blev det nybyggede forsamlingshus. På et tidspunkt var der ca. 30 forretninger og institutioner i byen.

 

De sidste 50 år er der som alle andre steder sket en urbanisering og næsten alle forretninger fra dengang er forsvundet.  Tilbage er kun en del håndværksvirksomheder.

Med bygningen af Hirtshalsmotorvejen fik Poulstrup igen en central placering tæt ved afkørsel 5 med 10 min. kørsel til Hjørring og 25 min. kørsel til Ålborg.

Dette vil sikkert præge udviklingen i området i de kommende år, hvis beboerne forstår at markere sig på den rigtige måde.

 

Med den nye kommunale struktur får landområderne intet foræret uden egen indsats. Kun gennem synliggørelse og innovativ tankegang hos de lokale, kan udvikling fastholdes i landdistrikterne.

 

Poulstrup har allerede startet flere projekter og vil fremover aktivt arbejde for områdets udvikling.

Poulstrup har gennem årene haft et blomstrende foreningsliv med omdrejningspunkt i Forsamlingshuset. Da Husflidsforeningen omkring 1970 blev nedlagt, købte man for pengene en centralt beliggende grund, som man forærede til byens børn.

 

Her opstod ”Ministrup”, en legeplads og et åndehul for byens børn. Børnenes Jord ledes som en selvejende institution af en forældregruppe, der hvert år i juni arrangerer en velbesøgt fødselsdagsfest.

 

Poulstrup har en stor KFUM spejdertrop med eget hus, og en velfungerende 4H gruppe, der deltager i dyrskuet i Hjørring med dyr og udstillinger.

 

Læs meget mere om Multinetværket, som det var oprindeligt var udtænkt her

TUESDAY, OCT 12

CALL US TO RESERVE YOUR SPOT

123-456-7890

Multinetværket
Klosterruten 010.jpg
bottom of page