top of page
Lidt om Poulstrup Friskole og Børnehus

På Poulstrup Friskole & Børnehus kan du gå fra vuggestue-10. klasse.

 

I skoledelen er vi pt. 111 elever fordelt fra 0.-10 kl.

 

Vi ligger stor vægt på sammenhold og fællesskab, og derfor starter vi hver morgen i aulaen med en halv times morgensamling, hvor vi synger, modtager informationer, snakker om dagligdagen, hører om forskellige oplevelser og meget andet. Hver fredag slutter vi også ugen af i fællesskab med et par sange, inden vi kl. 12.30 siger god weekend til hinanden, og de fleste elever kan gå på weekend.

 

Derudover er alle elever i trivselsgrupper, der består af ca. 10-11 elever fordelt på alle klassetrin. Man spiser frokost sammen med sin trivselgruppe og den lærer, der er tilknyttet gruppen.

 

Der undervises i stort set i de samme fag, som er kendt fra den kommunale folkeskole, ligesom vi lever op til de samme undervisningskrav som folkeskolen.

 

Kommunikation er vigtigt - derfor gør vi os umage i at have et højt informationsniveau, så forældrene til vores elever ikke er i tvivl om, hvordan det går med deres børn.

 

Poulstrup Friskole & Børnehus er et hus for alle - med eller uden børn. På skolen har vi et "Mediatek" med bøger og computere, som alle er velkomne til at benytte sig af.

 

Vi har en fremragende SFO for vores 0.-4. kl. elever, der har til huse i skolens kælder samt den gamle pedelbolig, og en gang imellem er der håndbold, dans, fordbold, e.l. i vores forenings-SFO.

 

"At rejse er at leve" skrev H.C Andersen - og vi skal naturligvis ud og se verden, så derfor er der afsat midler til at alle klasser kan komme på ekskursioner ud af huset.

(6.)7.-10. kl. tager til udlandet en eller to gange om året, mens de andre klasser bliver inden for landets grænser.

 

Vi rækker ud mod lokalsamfundet og søger samarbejdet med både erhvervsliv og foreninger i vores område. Vi vil åbne skolen op for hele lokalområdet, dørene vil stå åbne og vi vil sikre os at der altid vil være personale ved telefon og mail.

 

Hvis man er interesseret i at høre mere om skolen - evt. aflægge skolen et besøg - er man meget velkommen til at kontakte skoleleder Kristian Bertelsen på tlf. 71 99 71 45 eller på mail kbe@poulstrupfri.net.

 

Man kan desuden også besøge vores Facebook side "Poulstrup Friskole & Børnehus", hvor vi jævnligt lægger billeder og andre opdateringer ud om dagligdagen på skolen og i klasserne.

Se mere om Poulstrup Friskole og Børnehus på deres hjemmeside HER

bottom of page